Diensten

We bieden de volgende diensten:

Gas- en waterleiding

Het aanleggen of aanpassen van uw gas- of waterleiding gebeurt met de door ons geleverde hoogwaardige materialen en wordt altijd gas- en of waterdicht opgeleverd door middel van een dichtheidsproef. Het is afhankelijk van het soort project welk materiaal er gebruikt wordt. U kunt hierbij denken aan koper of kunststof meerlagenbuis.CV verkoop, aanleg, onderhoud en storingen

Voor een CV-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dealer van Nefit en VAILLANT. We bieden u daarmee de zekerheid van warm water en een warme omgeving. Ook voor jaarlijks onderhoud komen we graag bij u langs. Dit bespaart hoge reparatiekosten en verlaagt uw gasrekening!

Bij een probleem of storing aan uw CV-ketel komt er binnen 24 uur een monteur langs.


Ook leveren we allerlei soorten (design)radiatoren van de merken Radson en Stelrad.

Vloerverwarming

Dit is een veel gevraagde maatwerkoplossing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gelijkmatig warme vloer wat het woonklimaat een stuk comfortabeler maakt. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, die in uw situatie het beste past.Aanleg van riolering en hulp bij verstopping

Het aanleggen van een goedwerkend rioleringssysteem is iets wat u het best door een erkend installateur kunt laten doen. Daarmee verkleint u de kans op problemen en verstoppingen. Mocht er zich desondanks toch een verstopping voordoen, dan komen wij met onze hogedrukspuit bij u langs om het probleem te verhelpen. Een extra service die wij bieden is een camera-inspectie waarbij u eventueel live kunt meekijken naar de bevindingen in het rioleringsstelsel. In goed overleg met u zoeken we een passende oplossing.

Dakgoten

Voor het vervangen en plaatsen van zinken of kunstof dakgoten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw bestaande goot vervangen door middel van EPDM-rubberfolie of nieuwe zinken bekleding. Tevens bieden we de mogelijkheid om nieuwe hemelwaterafvoeren aan te brengen in PVC of zinken buis.Dakbedekking

Op het gebied van dakbedekking hebben wij ook ervaring. Wij kunnen u verschillende alternatieven bieden: EPDM-dakbedekking met een grindballastlaag of een PVC-dakbedekking. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Werkzaamheden op hoogte

We beschikken over een hoogwerker die tot een werkhoogte van 15 meter kan reiken en een zijdelings bereik heeft van 6 meter.Zonne-energie en zonneboilers

Zonne-energie is een grote trend. Als u gebruik wilt maken van deze gratis energiebron, dan kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden. U kunt hierbij denken aan zonnepanelen op het dak en een zonneboiler in de buurt van uw CV-ketel. Met zonne-energie realiseert u een besparing op gas of elektriciteit. Als u een  dakoppervlak heeft tussen het zuidoosten en zuidwesten, dan is dit zeker interessant.


Waterontharder

Ons gemiddelde leidingwater bevat standaard een hoge concentratie kalk, dit hecht zich muurvast op sanitair, kranen, leidingen en in huishoudelijke apparatuur.

U kunt kalkafzetting voorkomen met een Innovative-line waterontharder. Zo verlengt u de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur.Tegelijkertijd bespaart u energie, bespaart u op (vaat)wasmiddelen en voorkomt u reparatie- en onderhoudskosten. Zacht water smaakt lekkerder, wat zeker ten goede komt aan de kwaliteit van uw kopje koffie of thee.